Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra piłka nożna

Ebuu0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy jest jakaś gra piłka nożna przed neta ? oprucz fify i pesa :D

taką np. jak minecraft metin2 ? ze gram ktos vs ktos i za to lv sa i wgl . ?

sygnasw.jpg
Opublikowano

Eee... haxball? Co prawda to primitywne, ale jakaś piłka jest :)

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Em, z tego co wywnioskowałem po twojej wypowiedzi (tak w ogóle, naucz się pisać poprawnie), to chcesz jakąś hybryde minecrafta z metinem. Cóz, ja o czymś takim nie słyszałem, ale w BrickForce zdobywasz lvle i projektujesz sam swoje mapy, jak w minecraft, ale to bardziej FPS niż MMORPG.

A oprócz fify i Pesa masz jedynie Pure Footbal, czy jakieś taniochy typu Era Futbolu 2002, więc jak już masz wybierać dobrą kopanke, to oczywiście fifa 12.

Opublikowano

Em, z tego co wywnioskowałem po twojej wypowiedzi (tak w ogóle, naucz się pisać poprawnie), to chcesz jakąś hybryde minecrafta z metinem. Cóz, ja o czymś takim nie słyszałem, ale w BrickForce zdobywasz lvle i projektujesz sam swoje mapy, jak w minecraft, ale to bardziej FPS niż MMORPG.

A oprócz fify i Pesa masz jedynie Pure Footbal, czy jakieś taniochy typu Era Futbolu 2002, więc jak już masz wybierać dobrą kopanke, to oczywiście fifa 12.

a w Pure Footbal można grać przez neta?

sygnasw.jpg
Opublikowano

ball3d.com

A inne gry to masz także od EA np MŚ czy Euro. (ostatnie Euro było jako dodatek do FIFY w update'cie)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

ball3d.com

A inne gry to masz także od EA np MŚ czy Euro. (ostatnie Euro było jako dodatek do FIFY w update'cie)

ale żeby pobieram i gram a nie że jakieś fify potrzebuje xD

sygnasw.jpg
Opublikowano

Wiem że poszukujesz gry prócz PES . I FIFA12 . No ale fifa naprawde miliony ludzi grają przez neta na każdej rozgrywce :)

Opublikowano

Haxball, ball3d albo gry sportowe na wyspie gier xD

Opublikowano

Fifa Online 2 jak roshti :) Masz lvle, po kazdym meczu wybierasz prezent i dostajesz zawodnika, jest zmeczenie, kontuzje, mozliwosc single player, statystyki piłkarzy. Polecam!!!

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...